راهنمای شکلی تدوین و انتشار مقاله در همایش علمی «نظریهٔ نظام انقلابی؛ مبانی، راهبردها و الزامات»

 

شرایط پذیرش شکلی مقاله

همایش علمی «نظریهٔ نظام انقلابی؛ مبانی، راهبردها و الزامات» از دریافت مقاله‌های اندیشه‌ای/راهبردی/پژوهشی که حاوی ایده‌ها، مطالب و نکات علمی بدیع، جدید و ترجیحاً غیراقتباسی باشد استقبال می‌کند و از چاپ مقاله‌های مبتنی بر گردآوری صرف یا ترجمه معذور است و مقالات ارسالی به‌ هیچ وجه نباید در دیگر همایش‌ها و نشریات داخلی و خارجی منتشر شده باشد. همچنین حق انتشار مقاله، پس از پذیرش آن، برای اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محفوظ است و نویسنده مجاز به انتشار آن درسایر نشریات، مجلات، مراکز و ... نیست؛ همچنین همایش در پذیرش، رد، اصلاح، و ویرایش مقاله‌های دریافتی آزاد است.

نویسنده، ضمن این‌که ثبت‌نام در پایگاه همایش علمی «نظریهٔ نظام انقلابی؛ مبانی، راهبردها و الزامات» اقدام به بارگذاری فایل الکترونیک مقاله در این پایگاه به نشانی https://gaame2.ir نماید.

مشخصات نویسنده/ نویسندگان طبق موارد درخواستی ذیل در مقاله رعایت شود:

- نام و نام‌خانوادگی نویسنده/ نویسندگان؛

- میزان ‌تحصیلات و عضویت نویسنده در هیئت علمی در دانشگاه، پژوهشگاه یا مراکز علمی کشور آورده شود. [این بند برای خبرگان دانشی و علمی و فرهنگ الزامی نیست و مسئله اصلی در ارسال مقالات برای داوری احراز شرایط علمی درون متن مقاله است]؛

- برای مقالاتی که چند نویسنده دارد، اسامی نویسندگان در مقاله به ترتیب درصد نقش در نگارش، آورده شود، ضمناً، مشخص شدن نویسنده مسئول در بین نام‌های نویسندگان، الزامی است؛

- درج نشانی پست الکترونیک نویسنده/نویسندگان؛

 

پذیرش اولیه مقاله مشروط به رعایت نکات «راهنمای تدوین و انتشار مقاله» است.

 

صفحات مقاله حداقل  ۱۵ و حداکثر ۲۵ صفحه باشد و درمجموع با تعداد کلمات ارجاعات بیش‌تر از  ۸۵۰۰ کلمه نباشد؛

مقاله با قلم بی‌میترا(B Mitra) شماره ۱۳ نوشته شود و برای آیات قرآن، احادیث و متون عربی، با فونت  ۱۳ بی‌بدر (B Badr) در متن آورده شود؛

اندازه صفحه نگارش A4 و فاصله هر صفحه از حاشیه متن از هر طرف 3 سانتی‌متر باشد؛

مقاله در برنامه Word حروف‌نگاری شود.

 

ساختار مقاله‌ها:

ساختار مقاله‌ها باید مشتمل بر عنوان، چکیده (حداکثر 350 کلمه) و کلیدواژه‌ها (حداکثر 7 واژه) ، مقدمه، بدنه اصلی، نتیجه‌گیری، و منابع باشد.

مقاله تیتربندی داشته باشد.

معادل خارجی اسامی خاص و اصطلاحاتِ تخصصی، درون متن و داخل پرانتز قرار گیرد.  مثال: کنث والتز [Kenneth Waltz] و در صورت لزوم  پانوشت مقاله به هیچ وجه مطلبی قید نشود. همه توضیحات در انتها و در قسمت پی‌نوشت قرار گیرد.

 

شیوه استناد:

ارجاعات مقاله‌، درون متنی و به‌شیوه زیر باشد:

برای ارجاع به منابع، بلافاصله، پس از نقل ‌قول مستقیم (داخل گیومه)، نام‌ خانوادگی نویسنده کتاب یا مقاله، سال انتشار، شماره جلد، و صفحه منبع مورد نظر درون پرانتز آورده شود. مثال: برای کتاب تک‌جلدی، مثال: (حسینی، 1387: 25) و برای کتاب‌های چندجلدی: (مرادی، 366: 1/210).

برای ارجاع به منابع، بلافاصله، پس از نقل‌قول غیرمستقیم، نام ‌خانوادگی نویسنده کتاب یا مقاله، سال انتشار و شماره جلد، و صفحه منبع مورد نظر درون پرانتز آورده شود. مثال: (حقیقی، ۱۳۶۷: ۲۳)؛

ارجاعات درون متنی متون غیر فارسی نظیر انگلیسی، فرانسه و ... با خط Calibri  شماره 10، به‌شیوۀ قبل و به زبان اصلی آورده شود. مثال: (Nelson. 2001:12)؛

اگر از نویسنده‌ای در یک ‌سال بیش از یک اثر استفاده شده باشد، با قراردادن حروف ابجد (الف، ب، ج، د، و ...) در منابع فارسی و عربی و با درج حروف الفبای انگلیسی (a, b, c, …) در دیگر منابع، پس از سال انتشار، آن آثار از هم متمایز شود؛

در ارجاعات درون‌متنی به فرهنگ یا دانشنامه‌ای که مقالات آن‌ها نویسنده مستقل دارد، نام نویسنده مقاله، سال انتشار، شماره جلد، و صفحه منبع مورد نظر آورده شود. مثال: (انواری، ۱۳۷۳: ۶/ ذیل «ابومحمد صالح»).

در ارجاعات درون‌متنی به فرهنگ یا دانشنامه‌ای که مقالات آن نویسنده مستقل ندارد، نام فرهنگ/ دانشنامه، سال انتشار، شماره جلد، و نام مدخل مورد نظر (در گیومه) آورده ‌شود. مثال: (دانشنامه روابط بین‌الملل، ۱۳۸۹: ذیل «تحریم»)؛

در ارجاعات درون‌متنی، ارجاعات تکراری مانند بار قبل آورده نشود و به‌جای آن واژۀ «همان» (در منابع عربی: «المصدر السابق» و در منابع انگلیسی: ibid) به‌کار رود؛

در منابع پایان مقاله، اگر از یک نویسنده بیش از یک اثر استفاده شده باشد، نام و نام‌خانوادگی نویسنده در هر مورد، به‌طور کامل، تکرار گردد و از ترسیم خط به‌جای نام نویسنده خودداری شود.

 

به هیچ عنوان به سایت ویکی‌پدیا (Wikipedia)  ارجاع نشود.

در ارجاع به بیانات رهبر معظم انقلاب [مدظله العالی]، در صورت موجود بودن، از سایت‌های khamenei.ir همچنین برنامه رایانه‌ای حدیث ولایت استفاده شود و در صورت وجود در این منابع، از استناد به منابع غیرمعتبر و جسته‌‌وگریخته و سایت‌های متفرقه پرهیز شود. روش ارجاع به این‌نوع از بیانات و نوشته‌ها به شکل (رهبر معظم انقلاب، تاریخ دقیق) باشد. مثال: (رهبر معظم انقلاب، ۱۳۹۳/۶/۹).

 

در پایان مقاله، ابتدا منابع فارسی و عربی و سپس دیگر منابع، براساس نام ‌خانوادگی نویسنده، به‌ترتیب حروف الفبا و به‌صورت زیر آورده شود:

کتاب: نام‌ خانوادگی نویسنده/ نویسندگان، نام‌ نویسنده/ نویسندگان (تاریخ‌ انتشار). نام کتاب به‌صورت ایتالیک (ایرانیک)، نام مترجم [برای کتاب های ترجمه‌ای]، نوبت انتشار [برای کتاب های غیر چاپ اول]، محل انتشار: نام ناشر.

مقاله: نام خانوادگی نویسنده، نام ‌نویسنده (تاریخ انتشار). «عنوان مقاله»، نام مترجم، نام نشریه به‌صورت ایتالیک (ایرانیک)، سال نشریه، شماره نشریه.

منابع اینترنتی: نام‌ خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (تاریخ دسترسی). «عنوان مقاله»، نام پایگاه اینترنتی (یا عنوان نشریه الکترونیکی، جلد، شماره و سال)، صفحه، و آدرس اینترنتی.